EzioInox d.o.o. tvrtka je koju su osnovali talijanski partneri i koja koristi talijansku tehnologiju za proizvodnju spremnika od nehrđajućeg čelika za skladištenje tekućih namirnica.

Osnovana je 2010. godine uz tehničku podršku i stručno znanje talijanske tvrtke s dugogodišnjim iskustvom u toj djelatnosti.

Zahvaljujući poznavanju tehnike, korištenju talijanskih strojeva, te procesima javne nabave u odabiru kvalitete sirovina i neprekidne potrage za najnaprednijim dizajnom, Eziolnox d.o.o. svojim klijentima pruža mnoštvo prednosti u odnosu na konkurenciju.

Korištenjem isključivo inox nehrđajućeg čelika 18/10 i primjenom modernih procesa proizvodnje garantira se visoka razina kvalite proizvoda. Zahvaljujući činjenici da su napravljeni u skladu s europskim standardima za proizvodnju spremnika za skladištenje tekućih namirnica, tvrtka će dobiti certifikat ISO 9001 te certifikat američke nacionalne javne zdravstvene i sigurnosne kompanije - NSF.

Spremnici Eziolnox zadovoljavaju zahtjeve svih kupaca, od malih vinarija do onih većih i opremljenijih. Namijenjeni su za prijevoz i skladištenje robe, a u ponudi s njima dolazi i velik broj dodataka.

Ljudski faktor na prvom mjestu

Tvrtka Eziolnox razvija i izrađuje proizvode okrenute budućnosti istodobno imajući u vidu profesionalni rast i razvoj svojih zaposlenika kao ključne točke koje je čine održivom i konkurentnom na tržištu.

Svaki naš proizvod razvijen je s ciljem da kupcu kojemu je potreban postane jedini i najbolji izbor. Naši prodavači su istovremeno savjetnici i prijatelji našim klijentima te im prije svega pružaju sve potrebne informacije o proizvodima najviše kvalitete koje naša tvrtka nudi.

Cilj naše tvrtke je služiti klijentima i učiniti ih ponosnima na kupljeni proizvod. Želimo da budu zadovoljni činjenicom da su malo potrošili ili uštedjeli, te sigurni da su dobili najbolji i najkvalitetniji proizvod u svojoj kategoriji čijom funkcionalnošću i isplativošću mogu biti ponosni.

Politika kvaliteta

IZDVOJENI PROIZVODI

EZIOinox d.o.o.

Bosanski put 215, 71380 Ilijaš

tel./fax.: +387 33 400 029

e-mail: ezio.inox@gmail.com

SKYPE: ezioinox

EZIOinox 2010-2019 - SVA PRAVA PRIDRŽANA

designer.png